Holbæks Borgmester: Rockere skal bekæmpes med alle midler

Borgmester Søren Kjærsgaard vil gerne af med rockergruppen Bandidos. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk Kommune er bestemt ikke tilfreds med, at rockergruppen Bandidos er flyttet ind i et hus midt i Holbæk by. Kommunen har derfor etableret et tæt samarbejde med politiet og vil gøre alt hvad der er muligt for at presse rockerne til at flytte.

Holbæk Kommune blev i slutningen af juli opmærksomme på, at personer med tilknytning til rockermiljøet har købt et hus på Vestergade i Holbæk. På det seneste er der også observeret en del aktivitet på stedet.

På den baggrund har Holbæk Kommune og Midt- og Vestsjællands Politi nedsat en arbejdsgruppe, der følger situationen tæt og sørger for en stærk og koordineret indsats.

Borgmester vil have rockerne ud
Borgmester Søren Kjærsgaard har med stor utilfredshed konstateret, at rockerne er ved at indrette sig i huset midt i byen, og han vil gøre, hvad han kan for at slippe af med dem:

– Holbæk er ikke et sted for rockere, og vi vil bruge alle lovlige midler til at få dem ud af byen. Vi har desværre ikke umiddelbart mulighed for at smide dem ud, men vi følger hvert et skridt de tager, og træder de ved siden af, reagerer vi konsekvent.

Læs også: Bandidos tilbage i Holbæk

Denne artikel er publiceret den 3. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply