Nederlag til Nordvest FC

Det blev ikke til fire sejre i streg da Nordvest FC tirsdag aften besøgte Svebølle.

Nyoprykkerne gav topholdet modstand fra start af. Alligevel var det Nordvest FC som først fik mål på tavlen, da Kaan Metin sendte bolden i Svebølles mål. Hjemmeholdet lod sig ikke presse og holdene kunne gå til pause med en uafgjort stilling efter Jonas Thomsen udlignede for Svebølle.

I anden halvleg headede Toke Morsing bolden ind i målet og gav Nordvest FC en føring på 2-1. Den føring fik Holbækkerne dog ikke lov til at beholde ret længe, for Svebølles Kasper Schultz udlignede til 2-2.

Svebølles Hassan Bashir sikrede i det sidste kvarter sit hold en 3-2 sejr over Nordvest FC.

Klar til sæsonstart
Efter aftenens træningskamp mod Svebølle er Nordvest FC klar til at møde Herlev på udebane i den første kamp i denne sæson.

Denne artikel er publiceret den 2. august 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply