Hurtig dom for vold

Dommen blev afsagt 4 uger efter at volden blev begået.

Den 1.juli i år var en 22-årigmand fra Holbæk i byen sammen med sin kæreste. De havde festet forinden og var noget påvirkede, og han havde indtaget nogle anabole steroider. På et tidspunkt blev de uenige, og hun gik fra stedet, men han fulgte efter. Da hun ikke ville snakke med ham, blev han aggressiv og slog og sparkede hende adskillige gange, mens hun lå på jorden.

Da det var sket, vågnede han op og kunne indse, at det var slemt, hvad han havde gjort, og han løb ned til politistationen og anmeldte sig selv.

Pigen var på skadestuen og blev undersøgt, og hun havde fået en del knubs og hudafskrabninger, men ikke skader, der medførte varigt mén.

Anklagemyndigheden rejste sigtelse, der blev modtaget i retten den 18. juli 2011 og i dag sad den unge mand på anklagebænken, hvor han tilstod sin voldsudøvelse. Han forklarede, at han var meget ked af sine handlinger og havde undskyldt overfor exkæresten, og de var kommet på talefod igen. Manden erkendte at han skulle betale erstatning på 1688 kr. til pigen for ødelagt mobiltelefon og tøj. Han ville aldrig mere indtage den slags stoffer, idet han var blevet særdeles rystet over, at han kunne reagere så voldsomt. Den unge mand var under uddannelse og var aldrig tidligere straffet.

Retten udmålte en straf på fængsel i 60 dage, men dommen blev gjort betinget af, at manden ikke begår noget strafbart i de næste 2 år.

Den unge mand modtog dommen.

Denne artikel er publiceret den 29. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply