Politiet stoppede spritbilister i weekenden

Foto: Politi.dk


Vi har i en anden artikel skrevet om en kvindelige bilist, der fredag endte i en hæk (læs her). Men hun var ikke den eneste spirituspåvirkede bilist, politiet standsede i weekenden.

Fredag kort før klokken 18.30 bemærkede en politipatrulje, at bilen foran kørte slingrende. Bilen blev standset på Skovvangen i Jygderup og en alkometer-test viste, at bilens fører,31-årig mand fra Ringsted, havde en for høj promille. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve.

Klokken 20.20 samme aften fik politiet en anmeldelse om, at en bilist kørte i påvirket tilstand. Politiet kom til stedet og bilen blev standset på Sofiesminde Allé. En alkometer-test viste, at føreren af bilen, en 64-årig mand fra Kokkedal, havde en for høj promille. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og måtte aflevere en blodprøve.

Søndag eftermiddag anholdt politiet en 43-årig mand fra Holbæk. Han blev standset på Stenhusvej og var påvirket af spiritus. Han måtte derfor aflevere en blodprøve før han blev løsladt igen.

Denne artikel er publiceret den 25. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply