Fra kyst til kyst

Denne artikel er publiceret den 25. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Overfartsleder på Orøfærgen Anders Christensen bliver i dag interviewet til en ny DR udsendelse i serien "Kyst til Kyst". Foto: Jesper von Staffeldt.

Et meget populært program på DR1 og DR HD er “Kyst til Kyst”.

Det er et underholdende program i ordets bedste betydning: Man bliver underholdt, men samtidig får man spændende og oplysende fakta om den kyststrækning Tv-holdet bag serien besøger.

Udsendelserne er fantastisk flot fotograferet i luften, på vandoverfladen ved kysten og under vandet. Især kan man nyde seriens superbe teknik både billed- og lydmæssigt, hvis man ser med på DR-HD. Holdet har bl.a. besøgt Bornholm, Thy & Hanherred, Vestkysten og Sydsjælland og nu er turen kommet til Nordvestsjælland.

I udsendelserne taler man om egnens kultur, natur , historie og med de mennesker, som bor der. På TV-holdet ses bl.a. biolog og eventyrer Line Friis, kendt fra DR-2 og dykker og havbiolog Anders Drud.

I dag mandag vil overfartsleder ved Orøfærgen Anders Christensen blive interviewet til en ny udsendelse i den spændende DR-serie “Kyst til Kyst”. Man kan læse mere om udsendelserne på DR’s hjemmeside eller i Familiejournalen.

Leave a Reply