John Harpøth: Jeg blev ligeså overrasket som alle andre

Denne artikel er publiceret den 12. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Formanden for Klima & Miljø John Harpøth har ikke selv hørt fra Peter Sørensen. Foto: Jesper von Staffeldt.


Formanden for Klima & Miljø John Harpøth (O) har ikke selv hørt fra Peter Sørensen.

Som vi kunne skrive mandag aften, så har Peter Sørensen trukket sig som reder for Holbæk-Orø færgen med øjeblikkelig virkning.

Holbæk-Orø færgen hører under Klima & Miljøudvalget og her fortæller formanden, John Harpøth til Holbaekonline.dk, at han blev overrasket over, at høre om Peter Sørensens beslutning.

– Jeg blev lige så overrasket som alle andre, da jeg blev ringet op søndag aften, ikke af Peter selv, for ham har jeg ikke hør fra. For at være helt sikker ringede jeg til borgmester Søren Kjærsgaard for at få bekræftet om de oplysninger jeg havde fået var rigtige. Det kunne Søren bekræfte, men han havde heller ikke fået mere at vide end det som I selv beskriver, fortæller John Harpøth.

Læs også: Peter Sørensen stopper øjeblikkelig som reder for Orø færgen

Leave a Reply