EM-svømmer flækkede badehætten

Lasse W. Andersen flækkede sin badehætte og mistede fokus. Arkiv foto: Lars Thomsen.

EM-svømmeren Lasse Andersen var i aktion to gange i lørdags ved EM i Langbane 2011 i Berlin.

Danmark stillede til start med en herre holdkap på 4×100 meter hold medley med følgende svømmere: Kasper Zysek (ryg crawl), Mikkel Asmussen (brystsvømning), Niels Mortensen (butterfly) og Lasse Andersen (crawl).

Drengene svømmede et flot indledende løb og kvalificerede sig til finalen på distancen, hvilket var den første EM-finale til den unge Niels Mortensen. De svømmede meget tæt på samme tid i finalen, men var desværre ærgerlige 0,42 sekund fra at slå den danske rekord på distancen.

Flækkede badehætten:
Lasse Andersen, Holbæk, svømmede en rigtig flot 100 meter butterfly indledende, og kvalificerede sig med den flotte personlige rekord 1 minut og 0,99 sekund sikkert til finalen på distancen.

Lasse var klar til finalen, og håbede på for første gang at komme under det magiske minut på distancen. Desværre flækkede Lasses badehætte lige før starten, hvilket betød at den unge holbæksvømmer et øjeblik blev grebet af panik og mistede fokus forud for sit vigtigste løb ved dette års EM. Den mistede fokus, betød at Lasse svømmede en smule langsommere end hans flotte tid fra indledende.

Denne artikel er publiceret den 11. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply