Sjove sommerferieaktiviteter for børn i Andelslandsbyen Nyvang

Der er masser af sommerferieaktiviteter for børn i Andelslandsbyen Nyvang. PR Foto.


Hvordan morede børn sig i 1930érne… uden de moderne og tekniske gængse muligheder: Tv, film, Ipode og computerspil ?

Det fortælles og vises af Andelslandsbyen – alle hverdage i ugerne 28-29-30-31.

Der findes mange sommerferieaktiviteter at vælge imellem for børn i deres ferier, men ikke en som i Andelslandsbyen Nyvang.

Måske har du set gamle film eller læst gamle blade – og måske har oldefar fortalt historier, som lød til at være sjove og spændende -dog meget fjernt fra dagens Danmark.

Andelslandsbyen Nyvang puster liv i disse film, billeder og historier og gør dem lige så levende som dig og mig.

Der er sat fokus på børn i 4 uger i sommerferien, hvor børn, i alle aldre, kan opleve genopleve tiden, som den var i gode gamle dage.

Der er arrangeret højtlæsning af H. C. Andersens ”Den standhaftige tinsoldat” og mulighed for at være med til at støbe og male tinsoldater, spille krigsspil og lær kodeskrift.

Bliv hemmelig agent og hjælp ”Lauritz Betjent” med at fange Mystiske kriminelle personer fra ”Uzbezicistan”

I Andelslandsbyen kommer fortiden tættere på og bliver til nutiden. Få historien om de to gamle store redningskorps i Danmark, nemlig Zone-Redningskorps og Falck. Her kan man opleve Zonens Redningskorps, deres køretøjer og høres om de gamle biler hos zonefolkene.

Skulle det ikke være nok, er der mulighed for at lege med gamle legetøj og binde sin egen børste i forsamlingshuset, køre i hestevogn, lære om dyrene på landet og besøg mejeriet, som er i drift.

Hvis ikke man ved hvordan man leger ”snoreleg”, eller hvordan man laver en ”hvæsegasse” –ja, så er det blot at komme på besøge og prøve selv.

Pandekager helt fra bunden, begynd med at male melet og bag dem til sidst på et sparekomfur.

Og hvad med lidt til maven, når der bliver brug for en spisepause?

Besøg café Madam Blå med den gode mad.

Kort sagt: Masser af sjove aktiviteter og spændende oplevelser -både indendørs og udendørs, hvor alt bliver levende. Netop derfor siger alle: Én dag er ikke nok…

Alle aktiviteter foregår ikke hver dag, så klik ind på www.andelslandsbyen.dk og læs mere om hvor og hvornår de forskellige aktiviteter finder sted.

Denne artikel er publiceret den 10. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply