Hvidevareforretningen Skousen lukket

Denne artikel er publiceret den 9. juli 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Hvidevareforretningen Skousen i Megacentret er lukket. Foto: Rolf Larsen.


Da de andre butikker i Holbæk Megacenter åbnede dørene lørdag morgen, forblev hvidehvareforretningen Skousens døre lukkede.

I stedet blev kunderne mødt med et skilt i døren, der fortalte at butikken er lukket og henviste til skousen.dk.

Sammen med 12 andre Skousen-butikker blev forretningen i Holbæk lukket efter at hvidevarekæden fredag aften blev solgt til konkurrenten Retail Online Holding A/S, der også står bag onlineforretningen WhiteAway.com.

Afgående direktør for Skousen Detail A/S, Thomas Fugl, beklager situationen til epn.dk, og kalder den meget trist:

Kunderne bliver mødt af et skildt i døren, som fortæller, at butikken er lukket. Foto: Rolf Larsen.


– Det er særdeles følelsesladet, at en del af selskabets loyale medarbejdere gennem mange år har måttet opsiges, og en del butikker lukkes. Men i den situation, selskabet Skousen Detail A/S har befundet sig i, skal man hæfte sig ved det positive. Kæden fortsætter med 42 butikker, og det er dermed lykkedes at redde størstedelen af kædens arbejdspladser.

En kommentar

  • Bodil Nielsen Skovbrinken 35 4060 Kr Såby tlf.41829296

    Jeg er meget vred og skuffet over den behandling jeg har fået af skousen i Holbæk. jeg købte den 17/6 et atlas køleskab i Holbæk, det viste sig at da vi fik pakket det ud var toppladen skæv og jeg henvendte mig til forretningen 3 gange før det lykkedes mig at få en montør ud, men det kunne ikke repareres, så jeg blev ringet op af en fra skousen (desværre fik jeg ikke fat i navnet) og fik det tilbud at jeg kunne få 400 kr tilbage hvis jeg kunne leve med den skævhed eller få det byttet, jeg valgte pengene og han fik mit konto nr. det er nu over en måned siden og jeg har ikke set nogen penge og det ville jeg klage over i dag og så er forretninge lukket.
    det kalder jeg da nok den dårligste service jeg har oplevet i mit lange liv og meget lusket, for han har da vist at der blev lukket. Bodil Nielsen

Leave a Reply