Skibet skal sejle i nat

Hør "Vi er alle i samme båd" live ved Orøfærgen fredag d.1.7 kl 22.50 i Orø Havn foran færgelejet. Udenøs er også velkomne. Foto: Jesper von Staffeldt.


Der sker noget på Orø fredag d. 1. juli. Hele tre arrangementer kan øen byde på.

Fra kl. 17.30 er der fællesspisning foran Ø-kontoret og derefter underholdning med Mig og Muffe , som synger og spiller Danske Grand Prix melodier gennem tiderne. Vi har tidligere skrevet om arrangementet her. Holbækonline.dk vil sende en lille smagsprøve herfra kl. ca 20.30.

Det første nummer Hans Knudsen og datter vil spille er: Skibet skal sejle i nat, som vandt Grand Prix i 1959. Og det er der en grund til.
For de to næste arrangementer handler om et skib, som alligevel skal sejle i nat , altså 1. juli, nemlig Orøfærgen.
Når Orøfærgen sejler fra Orø havn kl. 21.50 vil der finde en lille event sted i forbindelse med at færgen – foreløbig? – bevarer de sidste færgeafgange. Det indbefatter bl.a levende musik, hvor Merete Ruud Hansen vil spille lidt hyggemusik.
Når Orøfærgen atter sætter kurs mod Isefjordens perle med forventet landgang kl. 22.50 er der sat forstærkeranlæg op, og Merete Ruud Hansen vil synge og spille Færgesangen Den kan du høre her: .
Herefter hopper Hans Knudsen på færgen og sammen med Merete, Kirsten Schmidt Og Torben Nielsen fremfører de for første , eneste og sidste gang: Vi er alle i samme båd, “Live”.
Ø-kontoret har trykt Nationalmelodien, så alle kan synge med på omkvædet.
Herefter vil sognepræst Kirsten Schmidt holde en kort tale (Vi tror den sjovt nok den handler meget om færgen) og så vil Hans Knudsen synge og spille: Orø Camping og han afløses af Merete Ruud Hansen med: I am sailing. Som prikken over i’et slutter Hans Knudsen af med stemningsfyldt trompetspil.
Musikken ved Ø-kontoret slutter kl 22, derefter kan publikum i ro og mag drikke ud og tage ned til Orø Havn. Undervejs er der mulighed – hvis tørsten skulle indfinde sig – at købe drikkevarer både i forsamlingshuset og i bådelaugets hus.

For god ordens skyld: Der er ikke adgang for publikum på færgen efter kl.22.50. Hvis det skulle vælte ned med regn – det håber vi ikke, for en af deltagerne i arrangementet skulle have bedre forbindelse til Ham foroven end os andre – vil sidstnævnte arrangement blive aflyst (ikke de to første). Det vil i så fald stå på Holbaekonline.dk

Denne artikel er publiceret den 27. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply