Tre spillere forlader Nordvest FC

Tre spillere forlader Nordvest FC ovenpå den glippede plads i 1. division.

De tre spillere er Lasse Qvist, Nicklas Dannevang og Mike Mortensen. Det oplyser Eliteudvalgets formand Carsten Damgaard.

Ifølge Carsten Damgaard foregår der samtaler med eksisterende A-trup spillere, og en del aftaler er endeligt på plads for den kommende periode. Der kommer også en hel del henvendelser fra spillere udefra, som gerne vil spille i Nordvest FC, oplyser Carsten Damgaard.

Mange vil gerne være træner
Nordvest FC er også på udkig efter en ny cheftræner efter klubben droppede Freddy Andersen.

– Vi har haft samtaler med nogle stykker, heraf 2 særdeles interessante. De ønsker alle at blive en del af vores klub, fordi vi har et spændende spillermateriale, stigende opbakning fra erhvervslivet, god ledelsesstruktur og stor tilskuerinteresse. Disse årsager går igen hos alle de træner-emner, vi har talt med, og det kan vi alle være stolte af! Vi er meget optimistiske med hensyn til at vi finder lige præcis den CHEFTRÆNER, der sammen med truppen – og alle os andre omkring klubben – kan løfte os det sidste stykke i 1. division, oplyser Carsten Damgaard.

Denne artikel er publiceret den 25. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply