Web-TV: Rock i Orø forsamlingshus

Fire Fighters sætter fut i publikum i Orø Forsamlingshus. Foto: Jesper von Staffeldt.


Fredag aften har bandet Fire Fighters indtaget Orø Forsamlingshus.

De syv musikere satte fut i publikum med god og dansevenlig rock.

Ps! Der er stadig plads til et par dansesko eller to. Musikken fortsætter til 23.30

Denne artikel er publiceret den 24. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

3 kommentarer

 • jesper von staffeldt

  En lille subjektiv kommentar : Deres udsendte medarbejder er absolut ikke til Rockmusik – Hellere Barock end rockmusik. Alligevel var jeg imponeret af orkestrets musikalske standard, og ikke mindst ,at nogle dvs. forsamlingshuset har satset på at invitere et stort rockorkester herover. Og som forsamlingshusets bestyrer Clay Green sagde til Deres udsendte :” Sådan et arrangement giver ikke det store overskud, og der skal virkelig trækkes i trådene for at få folk til at komme. Hvis ikke, så kom der højest ti. Hans (Knudsen , musiker på øen) siger til mig: Når jeg spiller er, det de samme 30 -40 mennesker som kommer.”
  Man kunne så spørge , hvad de andre ca 900 ø-boere foretager sig ? I Holbæk, til teater, musik , en hyggelig middag ? Nej ikke at dømme efter antallet af passagerer på de sidste aftenafgange med Orøfærgen
  Kan det være ”Tossekassen” der holder folk hjemme ? Denne fredag d.24.6 sendte DR-1 og TV-2 parallelt to totalt ligegyldige underholdningsudsendelser i værste X-faktor-stil ?. Kan det være det der holder folk hjemme ? Tja hvad ved jeg ? Det kunne være interessant med en mini-Gallupundersøgelse : Hvad foretager folk sig på Orø en ganske almindelig hverdagsaften ? Man kan nogle gange have på fornemmelsen af , at det er Tordenskjolds soldater der trækker læsset, når det gælder om at holde liv i Orø.
  Men jeg mener, når man har valgt at bo på en ø, og ikke i f.eks. Venslev , Kirke Hyllinge eller et andet Guds forladt sted, så må man på en eller anden måde føle sig forpligtiget til at deltage i øens liv. Det kunne man gøre bl.a. ved aktivt at deltage i de arrangementer der foregår på Isefjordens Perle.

 • Else-Marie Madsen

  Tja Jesper, jeg syntes det er mest synd for dig hvis du ikke kan finde på andet end “tossekassen” hvis du er hjemme. Der kan jo være mange grunde til at nogle holder sig hjemme så jeg fik ærlig talt et “surt opstød” over din generalisering.
  Iøvrigt syntes jeg du er kanongod til at orientere om hvad der sker rundt omkring

 • jesper von staffeldt

  Ja Else-Marie. Det var en grov generalisering jeg kom med.Jeg er fuldstændig enig med dig.Men jeg har boet her på Orø i 8 år, og det er desværre ikke første gang jeg ser nogle tør tage et frisk initiativ, og det hele næsten falder til jorden p.g.a. manglende opbakning.
  Tænk på Orøfærgen. Hvor få er det egentlig , som har kæmpet imod og stadig kæmper for at de sidste færgeafgange ikke sløjfes ? Du skal ikke bruge mere end to hænder. Se på statistikken hvor mange der bruger færgen om aftenen. Her kan du stadig klare dig med en til to hænder.
  Og jeg tror ikke det rigtig er gået op for Orøborgerne , at man allerede pr.1.7 kan mærke nedskæringerne. Færre afgange om lørdagen og til vinter er der ikke aftenafgange om lørdgen. Men vi ligger som vi reder.Stryger man permanent de sene færgeafgange, så er det VORES skyld ikke politikernes !
  Et lille PS ! Der er endnu ikke udleveret
  nye sejlplaner, fordi Holbæk kommune igen har krudret i det , så for 3000 kr sejlplaner måtte kasseres i sidste øjeblik p.g.a. ukorrekte oplysninger i sejlplanen.

Leave a Reply