Gang i Orø -Rock i forsamlingshuset

Der kommer gang i den i aften i Orø Forsamlingshus. Foto: Rolf Larsen


Det var just ikke det vilde der skete på Orø Sankt Hans Aften. Lidt “Grilleri” på Orø camping, og så den traditionelle afbrændning af bål, uden hverken musik eller tale. Men det rådes der bod på i aften.

Et firemands orkester indtager klokken 20 Orø Forsamlingshus og sætter fut i fejemøget med glad rockmusik fra tresserne og halvfjerdserne, så publikum simpelthen ikke kan sidde stille og absolut må ud på dansegulvet.

Musikken går i gang kl.20. Holbaekonline.dk´s medarbejder vil være til stede, og hvis du går ind på Holbaekonline.dk vil vi bringe et lille stemningsbillede herfra ved 21-tiden.

Denne artikel er publiceret den 24. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply