Nordvest FC har respekt for nordjyderne fra Blokhus

Grafik: Holbaekonline.dk

Nordvest FCs træner og sportschef enige: Blokhus FC spiller god fodbold.

Når Nordvest FC i aften tager imod Blokhus FC på Holbæk Stadion i den første af to play off kampe, sker det med stor respekt for nordjyderne.

Træner Freddy Andersen har til Nordjyske fortalt at, han forventer to svære kampe:

– Vi føler, at Blokhus er favorit, og vi forventer to rigtig, rigtig svære kampe. De spiller en rigtig god gang fodbold. Det er en fornøjelse at se dem, siger Freddy Andersen til Nordjyske og fortsætter:

– Jeg er overrasket over, hvor gode de er.

Martin Jungsgaard: Vanskelig opgave
Også sportschef Martin Jungsgaard har rosene ord til aftenens modstander:

– Vi har set dem nogle gange. Blokhus har et rigtig godt hold med en række rigtig dygtige fodboldspillere, der spiller noget god fodbold og ikke, som man ellers ofte ser på de kanter, så mange store spillere. Og så har de i Søren Kusk en rigtig dygtig og erfaren træner, siger Martin Jungsgaard til bold.dk

Sportschefen har også en mening om Blokhus FCs offensive spillestil:

– Normalt passer det os rigtig godt. Det eneste man kan sige, det er, at de kommer med ekstremt meget gejst og selvtillid, mens vi har haft en lidt vanskelig periode. Vores rigtig gode periode lå i efteråret, så vi synes bestemt opgaven er vanskelig, siger Jungsgaard, der vurderer chancerne for oprykning til helt lige, siger Martin Jungsgaard til Bold.dk.

Denne artikel er publiceret den 15. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply