Mek Pek spiller for børnene i Tølløse

Onsdag d. 22. juni kan børnene få en musikalsk oplevelse når Mek Pek & Søn spiller bag det gamle bibliotek i Tølløse.

Mek Pek har taget sin 21-årige søn, Emil, med på guitar. Selv spiller han på tromme, kazoo, guitar og trompet.

Duo’en spiller de lidt mindre steder som biblioteker og børnehaver, hvor der heller ikke er så stor publikumskapacitet.

– Jeg ville gerne ud at optæde de mere intime steder, hvor man kan spille akustisk og dermed få en tættere kontakt med børnene. Det fantastiske ved at optræde for børn er jo at de siger og gør ting man ikke lige havde regnet med, og det er ikke altid man får det hele med, når der står mellem 500 og 20.000 mennesker til de store koncerter, fortæller Mek Pek.

Showet er et musikalsk og humoristisk show for børn i alle aldre. Det er bygget op over sangene fra Åh Abe-pladserne og Mek Pek’s egne børne CD’er. Det hele er garneret med “løgne-historier” fra hans egen barndom.

Denne artikel er publiceret den 13. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply