Ny direktør i Holbæk Kommune

1. august starter René Junker som ny direktør for børn, unge og familier samt lokaldemokrati i Holbæk Kommune.

Det vedtog Byrådet i onsdags.

– Det er en glæde at få ansat en visionær topchef, som med sine visioner og faglige kompetencer helt sikkert vil gøre en forskel. Det gælder for børn, unge og familier både på det almene og det specialiserede område og også i forhold til at fastholde og udvikle Holbæk Kommunes særlige fokus på lokaldemokrati, udtaler borgmester Sørens Kjærsgaard.

René Junker er 43 år og i dag ansat som vicedirektør i Servicestyrelsen, som hører under Socialministeriet. Han har herudover en solid kommunal erfaring fra tidligere job som blandt andet børne- og familiechef i Odense Kommune samt leder af børne- og ungeområdet i Slagelse Kommune.

Udover den faglige og ledelsesmæssige ballast, besidder René Junker også kompetencer inden for økonomistyring, og han har samtidig blikket rettet mod nytænkning og udvikling. Egenskaber han ser frem til at bringe i spil i Holbæk Kommune:

– Jeg glæder mig meget til samarbejdet med politikere, direktion, ledere og medarbejdere. Desuden tiltaler det mig, at Holbæk Kommune har besluttet at udarbejde en politik for børne- og ungeområdet. Jeg vil gøre mit bedste for at bidrage positivt til den. Jeg ser også frem til at bidrage i forhold til direktionens generelle strategiske arbejde og til den overordnede ledelse af områderne børn, unge og familier samt lokaldemokrati. Dette naturligvis i et godt og tillidsfuldt samarbejde med ledere og medarbejdere på områderne.

Kommunaldirektøren har store forventninger
– Jeg ser meget frem til samarbejdet med René Junker, som er blevet valgt til stillingen som direktør på grund af sine strategiske og ledelsesmæssige kompetencer. Jeg er sikker på, at Rene Junker vil kunne bidrage til såvel det tværgående direktionsarbejde som den overordnede ledelse af områderne børn, unge og familier samt lokaldemokrati. Rene Junker har desuden stærke kompetencer i forhold til økonomistyring og velfærdsteknologi, som kommer til at spille en væsentlig rolle i fremtidens opgaveløsning – og også her har jeg store forventninger til samarbejdet, siger kommunaldirektør Hans Søie.

René Junker starter i Holbæk Kommune 1. august, hvor han følger efter Lisbeth Moltzen, der fratrådte 19. maj for at gå på pension.

Denne artikel er publiceret den 9. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply