Fortjent sejr til Nordvest FC

Nordvest FC mødte søndag eftermiddag Avarta i Espelunden. Nordvest FC måtte to gange se modstanderne tage føringen.

Første gang var i 3. minut da Avartas Lauge Bo Nørregaard sendte Avarta foran med 1-0. Først 16 minutter senere udlignede Nordvest FCs Andreas Holm til 1-1. I 25. spilleminut sendte Avartas Sebastian Nielsen bolden i mål og Avarta kom foran 2-1, som også var resultatet da de to hold gik til pause.

Efter pausen udlignede Nordvest FC til 2-2 på et mål af Toke Morsing og så fik Nordvest helt overtaget på kampen. Kaan Metin sendt i det 59. minut bolden i mål til 2-3 og med 11 minutter tilbage af kampen blev bolden sendt i mål af Fazil Keskin, der dermed sikrede slutresultatet 2-4 til Nordvest FC.

Denne artikel er publiceret den 6. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply