Nordvest FC tabte til bundhold

Bundholdet slog topholdet ved torsdagens møde på Holbæk Stadion.

Vejret var perfekt, da Nordvest FC torsdag eftermiddag tog imod 2.divisions bundholdet Frederikssund på hjemmebane. Men kampen udviklede sig slet ikke, som Nordvest FC havde forestillet sig, for Frederikssund besejrede hjemmeholdet med 3-1.

Frederikssunds Patrick Juul scorede kampens første mål efter et kvarter, og få minutter efter lykkedes det Casper Gørsvig at udbygge føringen til 2-0. Tyve minutter før tid sendte Morten Hauglund bolden i nettet hos Nordvest FC og sendte sit hold foran til 3-0.

2 minutter senere lykkedes det Lasse Qvist at reducere til 1-3, hvilket blev kampens slutresultat.

På trods af dagens nederlag, så ligger Nordvest FC stadig i toppen af 2. division.

Denne artikel er publiceret den 2. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply