Tillykke med 40 års jubilæet

Foto: Jesper von Staffeldt.

Bjarne Nielsen ønskes her tillykke med de 40 år ved Holbæk-Orø-færgeoverfarten af kommunens reder PeterSørensen (V) ved receptionen på Orø Kro. Foto: Jesper von Staffeldt.

Som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk kunne Bjarne Nielsen i dag d. 1. juni fejre han har været ansat 40 år ved Orø-Holbæk færgeoverfarten.

Mange Orø-borgere og folk uden-øs var mødt op på Orø Kro til receptionen for at ønske Bjarne Nielsen tillykke med dagen. Peter Sørensen(V) som er reder for færgeoverfarten fremhævede i sin tale, at Bjarne er meget pligtopfyldende, har næsten ikke haft en sygedag igennem de 40 år, og en utrolig god støtte for sine kollegaer, hvis de var lidt nede med flaget. Ja, Bjarne betragtede næsten færgen som sit andet hjem.

Holbaekonline.dks medarbejder var også til stede, og synes lige vor læsere skal have denne her søde lille historie:
For en del år siden kom Bjarne hjem til sin ”bedre” halvdel Susanne og sagde: Har vi ikke et par solbriller?. Jo, men hvorfor? Jo, svarede Bjarne, da vi sejlede hjem og jeg skulle billettere en hel masse kønne unge piger fra Stenhus Gymnasium, sad de alle ”udenbords” og solede sig kun iført et par små trusser. Og så skal de jo nødig se, hvor jeg kigger hen.

Holbaekonline.dk ønsker Bjarne Nielsen tillykke med 40 års jubilæet.

Denne artikel er publiceret den 1. juni 2011 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • jesper von staffeldt

    Vi har modtaget en opfordring fra Hanne Duelund, Lene Andersen m.fl.:
    Brug Orøfærgen også om aftenen :

    Aftentur Orøfærgen

    Kære Alle! For at få lidt gang i færgen. Hvis I har tid og lyst lægger jeg ud med en færgetur mandag d. 6. juni kl.21.50 fra Orø, med hjemtur fra Holbæk kl. 22.20. Nu det er første tur, synes jeg, vi skal starte med en pakketur, så alle kommer med en pakke ( omkr. 10.kr ). Hvis der er nogen der har raflebæger, så ta`venligst med, da jeg kun har et. Så kan vi også snakke om hvad vi kan finde ud af i sommerns løb. Kaffe må man selv tage med og selv rydde op efter sig. Lad dette gå videre til andre på øen. Håber på vi ses Lene

Leave a Reply