Læserbrev: Lillebror Holbæk har nu lært af storebror København

Holbaekonline.dk har modtaget et læserbrev om de nye parkeringsregler i Holbæk.

Lillebror Holbæk har nu lært af storebror København

På Holbæks hjemmeside er der 31. januar annonceret parkeringsændringer i Holbæk by.

Og det er ikke ved hjælp af parkeringsafgifter – men et håb om at få mange penge i kommunekassen, for der er indført tidsbegrænsning på parkeringspladserne, hvilket svarer til bøder.

På pladsen ved Elværket indføres der 2 timers parkering, dér er man da sikker på at få mange bøder kradset ind, når folk er til arrangementer, koncerter og lign. med en 2 timers parkering!!

Det er i forvejen en sand gyser, når man skal finde en plads for at gå i teatret.

Langs med Havnevej ved den gamle fiskerihavn er der indført 4 timers parkering. På oversigtsfotoet ser det ud til at være i dagtimerne.

Så vil jeg lige se på det hele med Orø-briller: Vi skal bare køre med bil til sociale og kulturelle arrangementer i Holbæk (altså hvis vi har en – eller kan låne os frem til sæder i en), hvorefter Holbæk Kommune så sørger for, at vi ikke kan parkere bilen i Holbæk !!!

Men i lighed med andre handicappede kan vi fra Orø måske få tildelt nogle pladser i havneområdet, som er forbeholdt Orø-biler ???

Hvad så med turisterne til Orø? Der er også ganske mange på Orø, som får besøg fra ”landsiden”. Disse gæster parkerer på havnen og sejler over til øen eller til deres familie/venner. Så nu bliver der lige netop tid til en kop kaffe på havnen på Orø, før de skal vende tilbage til Holbæk for at undgå at få en bøde på parkeringspladsen.

Som et byrådsmedlem i Holbæk (en af ORØ-vennerne) siger: ”Man skal ikke have lært meget regning i skolen…” – og at ”regne den ud” har byrådet åbenbart !!!

Hanne Duelund Larsen

Læs også: Nye P-regler i Holbæk by eller se Web-tv: Parkeringsændringer i Holbæk by (20.11.2010)

Leave a Reply