To socialdemokratiske 25 års jubilæer i byrådet

De to socialdemokratiske 25 års jubilanter Carsten Fink (tv) og Steen Klink (th) fejres i dag med reception på Det Gamle Rådhus.


Carsten Fink og Steen Klink har begge siddet 25 år i byrådet. Det bliver i dag fejret ved en reception på Det Gamle Rådhus.

Carsten Fink har siden 1986 siddet i byrådet for Socialdemokraterne. I langt de fleste år som formand for den socialdemokratiske gruppe. Han har er gift med Ulla, som han har to voksne børn med.

Til dagligt arbejder Carsten Fink i SKAT som specialkonsulent ved Skattecenter Holbæk med inddrivelse af restancer. Den 1. august sidste år havde han 40 års jubilæum i det statslige Told- og Skattevæsen.

Steen Klink, der er vicepolitiinspektør i Politiet, begyndte sin karriere i byrådet i den gamle Tornved Kommune. Men han har været politisk aktiv siden sine tidlige ungdomsår, hvor han var medlem af den lokale DSU afdeling.

Han er gift med Helle og har tre børn.

Steen Klink har en stor interesse i idræt og ifølge ham selv går fritiden med andet end politiet, nemlig sport og gerne en daglig cykeltur.

Der er reception for begge i Byrådssalen i Det gamle rådhus på Rådshusvej 1 i Holbæk fra kl. 13.00 – 15.00.

Leave a Reply