Holbæk Teater får direktørduo

Holbæk Teater har fået to nye direktører. Arkiv foto.


Holbæk Teaters nye direktør er fundet.

Eller retter direktører! Det bliver nemlig en direktør-duo bestående af Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen.

De har hver deres navn Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen men her holder forskellene så også op.

Begge er de vokset op i Vestsjælland og har helt fra barnsben lavet teater sammen og begge blev de uddannet skuespillere fra henholdsvis Statens Teaterskole og Odense Teaterteaterskole.

I mandags blev de så præsenterede som Holbæk Teaters nye direktørduo, der skal styre teatret.

Det var et enigt ansættelsesudvalg for Holbæk Teater, som efter en lang process, valgte at pege på Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen. De efterfølger Pia Jette Hansen, der i august måned tiltrådte stillingen som teaterchef for Østre Gasværk Teater.

– De er vant til at arbejde tæt sammen og vil tilføre en ildhu og et engagement som er absolut nødvendigt for at holde et teater kørende af den karrakter som der her er tale om. De er unge – har masser af kræfter og gode ideer og vil kunne løfte Holbæk Teater videre ind i fremtiden med deres nye visioner om hvad et fremtidens teater skal kunne byde på. Jeg ønsker dem al held og lykke – og vil altid være derude som sparringspartner, hvis der opstår en situation, hvor de har behov for at bruge mig, fortæller Pia Jette Hansen, som mandag overagte direktørduoen nøglen til teatret.

Både Brian Kristensen og Kristoffer Møller Hansen har virket som både spillere og instruktører i utallige sammenhænge ligsom de har været primus motor i store events og tværfaglige arrangementer.

Nu går de sammen et nyt kapitel i møde. Et kapitel, hvis handling bliver, at viderføre et godt teater ny energi.

Leave a Reply