Millioner i statstilskud til Venstrebladet

Holbæk Amts Venstreblad får næste år over 4 mio. kroner i tilskud. Foto: Holbaekonline.dk


Holbæk Amts Venstreblad får næste år million-tilskud fra staten.

Det lokale dagblad i Holbæk, Holbæk Amts Venstreblad, bliver næste år tildelt over 4 millioner kroner fra ‘Dagbladspuljen’, som uddeles af Styrelsen for Bibliotek og medier under Kulturministeriet.

Pengene bliver givet som distributionstilskud og beregnes på antallet af forventede udgivne aviser.

I alt har Dagbladspuljens fordelingsudvalg uddelt 340 mio. kr. til 67 aviser

2 kommentarer

 • Steen Larsen

  Kære Venstrebladet. Til jeres indlæg med tilskud på 4. mill. må jeg sige at det kan være svært at forstå, at samfundet skal vedligeholde en nyhedsavis, det burde vel være således at avisen må gå ind hvis den ikke kan klare sig. Omvendt kan jeg jo godt se at den skrevne presse har svære livsvilkår, vi er færre og færre mennesker der læser aviser, vi får nyheder af gratisaviser samt elektronisk, om man kan sige den elektroniske del er gratis, det er den vel ikke men den er en del af vor underholdningspakke i hverdagen.

  Jeg mener ikke det burde være nødvendigt at jeg skal betale for at Venstrebladet kan udtrykke radikale synspunkter, holdninger m.v.

  I må sælge nogle flere aviser, måske udsende dem tidligere på dagen, her hvor jeg bor får vi dam mellem kl.. 15 — 16.00

  mvh
  Steen Larsen

 • Rolf Larsen

  Hej Steen.

  Som jeg læser dit indlæg, så burde du måske sætte det på Nordvestnyt.dks hjemmeside i stedet for Holbaekonline.dk. Selvom jeg er sikker på, at vores kollegaer i Ahlgade læser Holbaekonline.dk – dagligt. Så er jeg ikke så sikker på, at de tager imod gode råd via debat indlæg her på siden. Så måske du skulle sende dine råd direkte til Nordvestnyt.dk.

  Til de interesserede kan jeg fortælle, at Holbaekonline.dk hverken modtager statstilskud, eller er en del af en større mediekoncern lokal eller global.

  Med venlig hilsen
  Rolf Larsen, redaktør
  Holbaekonline.dk

Leave a Reply