Michael Falch og Boat Man Love på Elværket

Alt er udsolgt når Michael Falch lørdag går på scenen på Elværket.

Med sig har han bandet Boat Man Love, som denne gang spiller i et halvakustisk format. Koncerten bliver en live-præsentation af det nye album “Fodsport i Havet”, hvorfra nummeret “Trækfugle” stammer. Netop “Trækfugle” er blevet spillet massivt i på landets radiostationer.

Medlemmerne af Musikklubben Elværket vil opleve en “to-delt” koncert. Første del er med numrende fra det nye album, mens anden del vil blive med en stribe af Michael Falchs ældre klassikere – og dem er der mange af.

Info:
Michael Falch m/Boat Man Love
Dato: Lørdag d. 24. april 2010, kl. 20.00
Sted: Musikhuset Elværket, Gasværksvej 9, Holbæk.
Bemærk: Medlemsskab af Musikklubben Elværket påkrævet.

Leave a Reply