Sine Agerholm føler sig røvrendt af de lokale SF’ere

Sine Agerholm tager nu bladet fra munden. Foto: Rolf Larsen

Sine Agerholm tager nu bladet fra munden. Foto: Rolf Larsen


Socialdemokraten Sine Agerholm tager i et indlæg på Socialdemokraternes hjemmeside bladet fra munden og kommenterer SF’s tilslutning til den borgerlige lejr efter kommunalvalget i tirsdags.

Hun skriver blandet andet at der var indgået en aftale mellem Socialdemokraterne og SF om, at de to partier skulle stå sammen og at hun var blevet sendt i forhandling med et mandat fra begge parti.

I følge Sine Agerholm, stod det allerede tidligt på aftenen klart, at SF’s spidskandidat havde indledt selvstændige forhandlinger med de borgerlige partier bag ryggen på Socialdemokraterne.

“Én ting er, at Louise og SF svigter Socialdemokraterne og mig – det er såmænd slemt nok. Men hvad med de mange vælgere, der troede, at en stemme på SF også var en stemme på et S/SF-samarbejde?” , skriver Sine Agerholm og fortsætter:

“De mange reaktioner, vi har set indtil nu, viser, at rigtig mange føler sig – ja, undskyld udtrykket – røvrendt. De fleste havde næppe drømt om, at de skulle bruges som ingrediens i en skrøbelig social fernis i et borgerligt sammenrend af skrivebordspolitikere, der har vist, at de ikke har skrupler med at skære yderligere i vores velfærd og lade de mest udsatte borgere i samfundet betale prisen for deres fejlslagne økonomiske politik. ”

Sine Agerholm fik godt 6.500 personlige stemmer og blev dermed valgets absolutte topscorer.

Denne artikel er publiceret den 19. november 2009 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply