Indbrudstyv fældet af vidner

Mandag aften anholdt politiet en 49-årig mand på Lundemarksvej.

Et vidne havde set en mand knuse en rude i en dør i en villa. Vidnet kunne give så god en beskrivelse af tyven, at politiet kunne anholde den 49-årige, som svarede meget nøje til beskrivelsen af tyven.

Et andet vidne kom til stedet, idet hun havde fulgt efter den 49-årige. Vidnet kunne fortælle, at hun var sikker på, at det var den samme mand, der havde lavet indbrud i en villa på Riffelhavevej kort tid forinden, som hun havde været øjenvidne til.

Da patruljen ville bringe manden til politistationen, gik han amok, og patruljen måtte holde på manden, mens han til gengæld truede politifolkene med at ville ”nakke dem”.

Denne artikel er publiceret den 22. september 2009 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply