Sur smiley og bøde til Aldi

Aldi på Borgmester N.E. Hansensvej har fået en sur smiley. Foto: Freelancefotografen.dk

Aldi på Borgmester N.E. Hansensvej har fået en sur smiley. Foto: Freelancefotografen.dk

Gammelt snavs, gamle fødevarer der blev stablet ovenpå ferske varer og rod i butikken, var blandt de kritiske punkter, som kostede Aldi på Borgmester N.E. Hansensvej en bøde på 10.000 kroner i midten af januar.

Det var en klage fra en kunde, der i midten af januar fik Fødevarekontrollen til at aflægge besøg i butikken.

Kontrollen konstaterede, at kasserede fødevarer, var stablet ovenpå uemballerede ferseke fødevarer, så de var i konakt med hinanden. Det blev derfor insskærpet, at fødevarer skal opbevares hygiejnisk forsvarligt.

Bøden blev udstedt, da der blev konstateret gammelt snavs langs gulvpanelerne i butikken og på lageret, ligesom der var gammelt snavns i bunden af kummefrysere, kølemonstre og langs kanterne på kummefyserne i butikken.

Ifølge fødevarekontrollens rapport stod der også paller og vogne med pap og affald flere steder i butikken.

Fødevarekontrollen har ved tidligere besøg påtalt problemer omking hygiejne og håndtering af fødevarer i forretningen.

Leave a Reply