25. april 2024
Cheftræner Lars Feist. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Cheftræner Lars Feists tropper spillede sig til et 4-0 nederlag. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det var noget af en dukkert Holbæk B&I blev udsat for, da holdet lørdag var på besøg hos Jammerbugt FC i Pandrup.

Jammerbugt FC mødte frem til mødet som puljens nummer et med en flot statistik, som lød på ubesejret i samtlige 8 runder op til lørdagens kamp.

Hjemmeholdet bragte sig foran allerede efter 3 minutter på et mål af Anders R. Jensen.

Ni minutter senere, udbyggede Christian Rye Jammerbugts føring til 2-0.

Holbæk fik ikke rettet op på stillingen inden pausen, og efter pausen blev det heller ikke til scoringer for Holbækkerne.

Med ti minutter tilbage sendte Viktor Ahlman Nielsen bolden i Holbæks net til 3-0. Det kunne så være det endelige restultat, men sådan ville hjemmeholdet det ikke. For inden dommeren fløjtede kampen af gjorde Bardhec Bytyqi, der inden kampen lå nummer fire på topscorerlisten i 2. division, det til slutresultatet 4-0.

Med lørdagens resultat fortsætter Jammerbugt FC med at være ubesejret og puljens nummer 1, mens Holbæk indkasserede sit femte nederlag i denne sæson.