23. april 2024

Holbæk B&I indkasserede et nederlag i en ellers målrig kamp, da holdet lørdag eftermiddag fik besøg af FC Sydvest.

Gæsterne bragte sig foran 0-1 efter 22. minutters spil på et mål af Martin Egelund.

Et lille kvarter senere udlignede Holbæk til 1-1, da Victor Sørensen sendte bolden i FC Sydvests mål.

Fire minutter inde i 2. halvleg, bragte Ardit Murati FC Sydvest foran 1-2.

Jesper Illum pyntede på scoren, da han i 80. minut snød gæsternes forsvar og målmand og udlignede til 2-2.

Det gav holbækkerne fornyet energi, og der blev lagt pres på gæsterne banehalvdel. Men der skal bare en enkel mulighed til, for at det kan udnyttes og sådan en fik gæsterne i i 85. minut, da et hurtigt spil op ad banen resulterede i, at Lasse Seistrup Clausen scorede til 2-3 for FC Sydvest.

På trods af scoringen, fortsatte Holbæk med at presse. Således var det tæt at Holbæk kunne udligne på et hovedstød i 87. minut.

Men trods fornyet energi, så lykkedes det FC Sydvest at komme ned foran Holbæks mål mere end en gang i tillægstiden, og der var en gylden mulighed for gæsterne, da man fik tilkendt frispark lige uden for feltet. Bolden gik dog forbi målet og kampen endte med en sejr til gæsterne.