29. marts 2024

Foto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt.
Forhandlingerne mellem Østre Færge og Region Sjælland om færgen som en del af beredskabet på Orø, er blevet afbrudt. Det skriver lokalbladet Orø Nyt på Facebook.

Til Orø Nyt fortæller Michael Kousted fra Østre Færge A/S, at man har ønsket at få præciseret, hvad beredskabet konkret indebærer, ligesom man har rejst spørgsmål om betaling.

Men Region Sjællands forhandler, direktør Trine Hedegaard, har iflg. Kousted afbrudt drøftelserne. Det skete op til et møde i sidste uge, og meddelte, ifølge Kousted, at regionen ikke så behov for en aftale, fordi regionen kunne løse beredskabet på anden vis.

På Orø er man afhængige af, at udrykningskøretøjer kan komme hurtigt frem døgnets 24 timer og det har Østre Færge i årevis været garant for, med den korte sejlads mellem Hammer Bakke og Orø.

Orø Nyt har søgt og venter på aktindsigt om sagen hos Region Sjælland.

2 thoughts on “Usikkerhed om Østre Færge som del af Orøs beredskab

  1. Pudsigt – i al sin sørgelige gru 🙁

    Som jeg husker det, så forsikrede vor borgmester øboerne om, at vi SELVFØLGELIG havde fuldstændig samme rettigheder til Beredskab, som den øvrige del af hendes borgere i resten af kommunen – netop dengang hun blev valgt ind i bestyrelsen for Beredskabet.

Comments are closed.