29. marts 2024

Foto: Michael Johannessen.

Der er travlt hos A.T. Bilplejecenter - så travlt, at man for kort tid siden måtte flytte til større lokaler på Tåstruphøj 52.
A.T. Bilplejecenter rengører biler udvendigt såval som invendigt.
Hos A.T. Bilplejecenter rengøres og klargøres biler både udvendigt, og som her, indvendigt. Foto: Michael Johannessen.

Der er travlt hos A.T. Bilplejecenter – så travlt, at man for kort tid siden måtte flytte til større lokaler på Tåstruphøj 52.

Det kræver nemlig plads, når man tilbyder rengøring og klargøring af f.eks. biler, minibusser, campingvogne, lastbiler og både.

Der er flere forskellige “pakker”, at vælge imellem fra en basispakke til den helt store omgang både indvendigt og udvendigt. Der tilbydes bl.a. dampvask af bilen, rens sæderne, opfriskning af plastik, vask af fælge, polering, lakforsegling – ja nærmest alt hvad hjertet kan begære, når det kommer til at få en ren og flot bil.

Men man kan også kommer ind fra gaden og få ordnet bilen uden tidsbestilling:

-Vi tilbyder, som de eneste i Holbæk og omegn, ‘drive-in’, hvor bilen bliver vasket og gjort klar, både indvendig og udvendig. Det er med støvsugning, pudsning af ruderne, aftørring af støv og bilvask. Og så giver vi en kop kaffe, mens du venter, fortæller Issa fra A.T. Bilplejecenter.

Sammen med virksomhedens medarbejdere, glæder han sig over travlheden, men forsikrer, at man har tid til, at klargøre flere biler.