18. april 2024
Mads Bobjerg Larsen. Foto: Rolf Larsen.

Mads Bobjerg Larsen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Mads Bobjerg Larsen sikrede Holbæk sin første sejr i denne sæson i 2. Division. Arkivfoto: Rolf Larsen.
150 tilskuere var på plads på Vejlby Stadion da Holbæk B&I var på besøg hos VSK Aarhus i 5. runde af 2. division.

Kampen startede intenst for både hjemme- og udehold og efter 13 minutter var det tæt på for hjemmeholdets Malthe Karsberg, men Holbæks keeper var på plads og forhindrede scoring.

Tre minutter efter fik Holbæk tilkendt frispark lige uden for feltet, men bolden blev sendt lige i hænderne på hjemmeholdets målmand Rasmus From.

Tyve minutter inde i kampen fik hjemmeholdet en stor chance, men igen var Holbæks målmand på plads og fik sendt den til hjørne, der dog ikke blev vekslet til socring.

To minutter efter var VSK Aarhus igen tæt på efter et kiks i Holbæks forsvar. Heldigvis for Holbæk, var målmanden på plads og reddede bolden.

Det sidste kvarter af 1. halvleg gik pusten lidt af ballonen og da dommeren fløjtede til pause var stillingen 0-0.

Små fem minutter efter pausen var Holbæk tæt på scoring, men bolden ramte stolpen.

Det blev der rettet op på efter endnu fem minutter, da det lykkedes Holbæk at bringe sig foran 0-1 på en scoring af Mads Bobjerg Larsen.

Med 25 minutter tilbage får VSK Aarhus et kæmpe chance. Hjemmeholdet får frispark lidt uden for feltet og bolden sendes fint ind foran mål til hovedstød, der går på tværs af feltet og misses af et par VSK-spillere.

Hjemmeholdet holdt fast på spilet og med syv minutter tilbage af kampen var der igen en stor mulighed for Aarhusianerne, da Holbæks målmand fumlede lidt for meget med bolden. Det endte dog i et hjørnespark. Holbæk satte herefter ind med en kontra, som var lige ved at lykkedes, med VSK-keeperen afværgede kampens sidste scoringsforsøg.

Dermed vandt Holbæk kampen 0-1 og sikrede sig tre point til den samlede stilling, hvor Holbæk nu har fire point i alt.