19. marts 2024
Tour de France

Tour de France 1. etape, 2019. Foto: bDom - artiste - www.bdom.info <a href="https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/deed.en">(CC BY 2.0)</a>

Tour de France
Tour de France 1. etape, 2019. Foto: bDom – artiste – www.bdom.info (CC BY 2.0)

Det bliver sandsynligvis alligvel ikke muligt at se Tour de France-feltet køre gennem Holbæk til næste år.

Københavns Overborgmester Frank Jensen, der også er bestyrelsesformand i selskabet bag den danske Tour-start siger til dr.dk:

– Coronapandemien påvirker alle store sportevents. Det rykkede ved EM i fodbold og OL, og det påvirker så også Tour de France. Og det gør også, at vi er i dialog med Tour de France-arrangørerne om, hvordan vi skal placere Tour de France i Danmark i 2021, eller om det muligvis skal flyttes til 2022.

Han mener selv, at det mest sandsynlige er, at arrangementet rykkes til 2022.

En rykning af Tour de France vil indebære en ekstraregning, men Frank Jensen kender endnu ikke beløbet på eller ved, hvem der skal betale, skriver dr.dk.

Fra Munkholmbroen til Audebo
Ifølge den oprindelige plan starter cykelløbets 2. etape lørdag d. 3. juli 2021 og ruten gennem vores kommune er planlagt til at begynde ved Munkholmbroen i øst, hvor rytterne kører ind ad Munkholmvej og Dragerup, gennem Holbæk by, fortsætter ud ad Kalundborgvej, op ad Nykøbingvej forbi Mårsø og Hagested, inden de forlader kommunegrænsen ved Audebo.

Ruten for 2. etape, der bl.a. bringer Tour de France gennem Holbæk Kommune.

1 thought on “Sandsynligvis ingen Tour de France i Holbæk næste år

  1. Det må så være en af dagens gode nyheder.
    En ekstraregning som firmaet bag Tour de France må stå for

Comments are closed.