28. marts 2024

Holbæk B&I led nederlag, da holdet lørdag eftermiddag var på besøg hos BK frem i Valby i den sidste kamp inden vinterpausen.

I de første minutter så de to hold hinanden an og i 13. minut var Holbæk tæt på en scoring, men en feberredning fra Frems Marco Brylov sørgede for, at Holbæk ikke kom foran.

Tre minutter efter var det Frem, som havde en god mulighed, men bolden blev skudt forbi Holbæk.

I 18. minut var der hjørne til Holbæk, men efter et fint indlæg i fletet, blev bolden taget end af hjemmeholdets målmand.

Frem fik spillet ned til Holbæks felt og en jordfræser blev sendt direkte mod målet, men Holbæks målmand Mikkel Kvist Willumsen smed sig ned og fik fat i bolden.

Begge hold havde herefter nogle lidt ufarlige chancer, indtil Mads Bobjerg Larsen i 42. minut driblede forbi flere Frem-spillere og op til feltet, hvor han afleverede på tværs af banen. Desværre for ham og Holbæk, var der ikke nogen medspiller klar til at tage imod og Frems forsvar fik hurtigt samlet bolden op og elimineret et ellers godt angrebsforsøg.

Minuttet efter scorede Frem på et kæmpe flop af Mikkel Kvist Willumsen, der var løbet langt ud af målet og dermed gjorde målet helt frit for Frems Tonni Adamsen, der selvfølgelig udnyttede muligheden og scorede sikkert til 1-0 på et langspark.

2. halvleg var kun et minut gammel, da Frem blev tilkendt straffespark. Ayoub Sørensen sparkede bolden sikkert ind i målet bag Holbæks målmand og bragte Frem foran 2-0.

Resten af 2. halveg bølgede spillet frem og tilbage over banen, og begge hold havde enkelte chancer, men hverken Holbæk eller Frem formåede at få mål. Kampen sluttede således 2-0 til Frem.