25. april 2024

Holbæk B&I havde masser af gå på mod, men manglede noget i afslutningerne, da holdet i dag fik besøg af BK Frem på hjemmebanen i Holbæk Sportsby.

Gæsterne var hurtigst med at få sat et angreb ind, det blev hurtigt vekslet til et modangreb fra Holbæk og med to hurtige angreb i første minut, var der lagt op til en kamp med masser af spil.

Men det blev mest ved spil, op og ned af banen, garneret med nogle angreb uden mål.

Først i 34. minut et angreb – endelig – med scoring, da Tonni Adamsen bragte BK Frem foran 0-1.

Efter pausen havde Holbæk flere muligheder, der dog manglede afslutning. Således fik Holbæk f.eks. frispark i 70. minut lige uden for frems felt, uden at det lykkedes at få en scoring.

Heller ikke et frispark i 84. minut lykkes det at få en scoring på. Frisparket blev taget midt på frems banehalvdel, og bolden blev løftet ind i feltet, hvor der dog ikke var nogen, som kunne eksekvere et mål.

Men så fik Holbæks fans endelig noget at juble over, Jonas Bengtson i 82. minut udlignede til 1-1.

Glæden var dog kort, for tre minutter efter afgjorde Tonni Adamsen kampen, da han scorede til slutresultatet 1-2 for gæsterne.