24. april 2024
Mads Bobjerg Larsen. Foto: Rolf Larsen.

Mads Bobjerg Larsen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I spillede onsdag aften pokalkamp mod 1. Divisionsklubben Nykøbing FC.

Holbæk forsøgte at komme ind i kampen med en mulighed, men Sebastian Koch bragte Nykøbing foran 0-1 efter 22 minutters spil og herefter var det gæsterne, som sad på spillet, og de levnede ikke mange muligheder til Holbæk.

Efter pausen var der mere energi i hjemmeholdet og i 54. minut lykkedes det Holbæk at udligne til 1-1 på et mål af Mads Bobjerg Larsen.

Holbæk holdt fanen højt, men mod slutningen af kampen var luften lige så stille ved at sive ud af hjemmeholdet, og Nykøbing fik igen sat pres på. Alligevel så det ud til, at kampen skulle ud i 2×15 minutters omspil. Men i 91. minut blev kampen afgjort, da Sebastian Koch for anden gang i kampen sendte bolden i Holbæks mål og dermed sikrede Nykøbing FC en 1-2 sejr.

Holbæk er dermed ude af landspokalturneringen.