24. april 2024

Holbæk B&I var søndag på besøg hos SFB Oure på Fyn til en sidste testkamp inden sæsonen i 2. Division starter i den kommende weekend.

Og hjemmeholdet spillede godt. Efter 20 minutter bragte fynboerne sig foran 1-0.

Fynboerne spillede godt og der viste sig knaster i Holbækspillet.

I 35. minut udlignede Mikkel Jensen dog til 1-1. Herefter kom der ikke flere scoringer inden pausen.

Efter pausen fortsatte fynboerne fra Danmarksserien med at yde god modstand mod det nyoprykkede 2. Divisionshold.

Cheftræner Lars Feist var tvunget til at justere på opstillingen efter pausen og det fik en vis virkning. Alligevel lykkedes det hverken SfB Oure eller Holbæk at komme til scoring.

Afgørelsen faldt derfor først i 90. Minut, da hjemmeholdet scorede på straffespark.

Der er stadig noget at arbejde med, bl.a. på den defensive side af spillet, inden premieren i næste weekend.

Sejr til reserverne
Da kampen mellem de to klubbers første hold var overstået, var det tid til at lade reserverne løbe ind på banen.

Kampen blev vundet 3-1 af Holbæk på mål af Rasmus Jensen, Simon Engberg og Christian Holst.

Reserverne spiller den kommende sæson i serie 1.