Politiet tilkaldt til sovende ung mand i toget

Foto: Politi.dk

Kort før klokken 9 søndag morgen ringede en togfører til politiet, da der var en påvirket passager i toget med en kniv i bæltet.

En politipatrulje kom frem til Holbæk station, hvor toget holdt og ventede.

I toget traf politiet en ung sovende mand i toget, som ikke ville oplyse sit navn til betjentene. Den unge mand blev derfor anholdt, for at fastslå hans identitet. Han blev sigtet for ikke at ville oplyse sit navn til politiet samt for overtrædelse af knivloven, da han havde en fiskekniv i bæltet, som han, efter politiets mening, ikke bar til et anerkendelsesværdigt formål.

Kort efter fandt politiet frem til hvem den unge mand var. Det viste sig, at han var 15 år og fra Nørre Asmindrup. Han blev herefter løsladt på stedet, men er fortsat sigtet i sagerne og han vil høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Skriv et svar