Web-TV: Bodil på Orø – en dame med ild i rumpetten

Jeg tror nok mit døgn også kun har 24 timer , eller hvad? Foto: Jesper von Staffeldt.


Normalt går det jo ikke så stærkt her på Orø, men det går, for vi er efterhånden en del ø-boere som er lidt grå i toppen. Derfor er det rart der er kommet en yngre model med ild i rumpetten, og som også har lyst til at sætte lidt gang i os andre.

En sådan dame er Bodil med det borgerlige navn Bodil Maria Hartburg Lykke, som jeg mødte på Orø Camping. En dame som sammen med Orø Camping har planer om, at alle på Orø, fastboende, sommerhusgæster, turister og andet godtfolk, får mulighed for et par timer om ugen at dyrke yoga eller zumba her i sommerperioden.

Vor lille web-tv indslag herunder består først et mere uformelt portræt og derefter et mere officielt interview, så skulle Deres udsendte komme til at gentage sig selv, så er det ikke Alzheimer (light), men skyldes en venlig tanke på arveprins Knud.

Leave a Reply