Bilist truet med pistol

Foto: Rigspolitiet.


En 43-årig mand kontaktede kort før klokken 13 i går politiet og fortalte, at han netop var blevet truet på livet med en pistol af en anden bilist.

Den 43-årig og modparten havde haft en uoverensstemmelse i trafikken i forbindelse med passage af et helleanlæg, hvorefter de begge var standset. Modparten havde i forbindelse med en diskussion om trafikhændelsen pludselig taget en pistol frem og taget et ladegreb. Han var herefter kørt fra stedet i sin sølvfarvede bil i retning mod Gislinge by.

Større politiudrykning
Anmeldelsen medførte en større politiudrykning for at finde den mistænkte og hans bil ud fra anmelderens oplysninger.

Eftersøgningen og efterforskning i sagen førte til, at politiet kl. ca. 1545 fik kontakt med både bilen og den mistænkte – en 28-årig mand fra Gislinge – i Gislinge. Den 28-årige blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

Da poltiiet ransagede hans bil blev der fundet en splatterpistol, som formodes at være det våben, som han brugte til at true anmelderen med.

Den 28-årige blev skønnet til at være påvirket af narkotika under kørslen i sin bil, hvorfor han også fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Efter afhøring til sagerne løslod politiet den 28-årige, der dog vil høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt.

Skriv et svar