SOSU-assistent fra Holbæk stiller op for Rasmus Paludan

Rasmus Paludan under demonstrationen i Agervang. Nu er hans parti klar med en kandidat fra Holbæk. Foto: Rolf Larsen


Partiet Stram Kurs er igang med at finde kandidater til det kommende valg til Folketinget og her har en SOSU-assistent fra Holbæk nu meldt sig klar.

Partiets leder Rasmus Paludan demonstrerede den 5. september i Agervang mod “Ghettoens kriminelle samfundstabere”, som det hed i indkaldelsen til demonstrationen. Under demonstrationen blev Paludan angrebet med både kanonslag og æg. Et par personer blev anholdt og endnu flere blev visiteret af politiet.

Folketingskandidat fra Holbæk
Stram Kurs har samlet vælgererklæringer for at blive opstillingsberettiget til det kommende folketingsvalg, som skal afholdes senest 17. juni. Efter en demonstration på Blågårds Plads før påske, som endte med voldsomme uroligheder i København, gik det stærkt for partiet med at få vælgerærkleringerne i hus og i disse dage bliver de mere end 20.000 vælgererklæringer gennemgået af Økonomi- og Indenrigsministeriet. Imens er Paludan og Stram Kurs ved at finde de personer, som skal opstilles som partiets folketingskandidater.

bt.dk skriver i dag, at en af de kommende folketingskandidater for Stram Kurs er SOSU-assistent Pernille Pedersen fra Holbæk.

Om sin nye kandidat siger Rasmus Paludan til bt.dk:

– Pernille har stor erfaring med ældreomsorg, da hun har arbejdet med ældre. Sociale forhold og ældrepleje er derfor noget, hun ved enormt meget om.

4 kommentarer

Skriv et svar