18. april 2024

Regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen (S) Foto: Ole Brockdorff

Regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen (S) holder her tale ved 1. maj sidte år. Foto: Ole Brockdorff

Regionsrådsmedlem Nicolai Nicolaisen (S), som er bosat på Orø, er stoppet som formand for Udvalget for Det nære sundhedsvæsen. I stedet får han to andre udvalgsposter.

Nicolai Nicolaisen udtræder af Udvalget for Det nære sundhedsvæsen og i stedet træder hans partikammerat Trine Birk Andersen ind i udvalget. Hun udtræder så af Udvalget for Sundhed for alle og Nicolai Nicolaisen indtræder i stedet.

Jens Gredal udtræder af Udvalget for Sygehusenes behandlingstilbud. Nicolai Nicolaisen indtræder i Udvalget for Sygehusenes behandlingstilbud

Trine Birk Andersen udtræder af Udvalget for Social og psykiatri. Jens Gredal indtræder i Udvalget for Social og psykiatri.

Sagen om omrokeringerne blev behandlet mandag i Forretningsudvalget og efterfølgende blev omrokeringerne meddelt ved Regionsrådsmødet.

1 thought on “Nicolai Nicolaisen får nye poster i Regionsrådet

  1. Selvom denne levebrødspolitiker nu har afsluttet sin “karriere” som formand for Det NÆRE Sundhedsvæsen med en rigtig negativ løsning på Læge situationen på Orø (nemlig med 0 dage/uge læge på Orø imod tidligere 2 dage/uge læge) – så skal ingen være bekymrede for, at han ikke kan opretholde sin nuværende levestandard., idet vederlaget for at deltage i 2 forskellige udvalg er nøjagtig på kr. og ører det samme som at være udvalgsformand i ét udvalg.

    Sådan klarer den socialdemokratiske gruppe i Regionen dette lille intermezzo.

    Intermezzo er oprindelig i Italien betegnelsen for de små mellemspil af lettere karakter, der opførtes mellem akterne på større skuespil eller operaer, og som gennem en fortsat udvikling dannede oprindelsen til den senere komiske opera, opera buffa.

Comments are closed.