29. marts 2024
Holbæk B&I fik søndag besøg af Greve. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I burde – uden problemer – have vundet, da holdet puljens tophold mødte et af bundholdene i søndagens kamp i Danmarksserien.

Greve IF var på besøg og inden kampen havde HB&I’s manager Morten Skovby udtalt, at Greve efter hans vurdering er et hold der på deres bedste dage kan tage point fra de fleste hold i rækken. De tog ingen point – de fik nærmest deres point foræret af Holbæk.

Første halvleg startede ret jævnbyrdigt, hvor de to hold så hinanden an. Den største chance fik Holbæk, da bolden, til Greve forsvarets overraskelse, blev skudt ind mod målet. Desværre ramte den stolpen.

Gæsterne havde også udmærket mulighed i 1. halvleg, da de fik tildelt frispark lige uden for feltet. Bolden blev skudt lige på mål, Mikkel Kvist Willumsen stod på sin plads i målet og tog bolden.

De sidste ti minutter inden pausen skruede Holbæk op for presset og fik hurtigt tre chancer lige efter hinanden, to af dem på dødbolde, uden at det gav scoring.

Mindre end et minut efter dommeren havde sat 2. halvleg i gang var Holbæk over bolden med et målforsøg, men bolden gik forbi målet.

Fire minutter efter fik Holbæk frispark, som blev sparket direkte mod målet. Greves målmand fik ikke bolden i første omgang og måtte kaste sig ned efter den, inden Holbæk kom frem til bolden.

Holbæk fortsatte presset mod gæsterne og i 54. minut var der igen en stor chance, men igen måtte Holbæk spillerne sande, at målet ikke var stort nok til at de kunne ramme inden for rammen.

Samme sandhed gik op for gæsterne små syv minutter senere, da det blev deres tur til at skyde forbi målet.

At holbækkerne ikke kunne ramme blev bevist flere gange. Bl.a. da holdet i 63. minut og igen i 66. minut fik frispark og begge gange sendte bolden forbi gæsternes mål.

På trods af den manglende succes, fortsatte Holbæk ufortrødent med at presse gæsterne og fik også skabt sig flere chancer op mod slutningen af kampen, men stadig uden at de 273 fremmødte tilskuere fik mål at se.

Dermed sluttede kampen 0-0 og Holbæk må nøjes med at dele pointene. En sejr ville ellers have lunet godt i regnskabet, når den samlede stilling skal gøres op.