Salon Retro bliver del af PARK Styling-konceptet


Pernille Midtgaard Soltau er indehaver af Salon Retro i Nykøbing og Holbæk, som nu bliver en del af konceptet Park Styling. PRfoto.


Indehaveren og frisørerne vil fortsat være de velkendte ansigter, når Salon Retro i Labæk sammen med salonen i Nykøbing Sj. fra mandag indgår i nyt partnerskab og skifter navn til PARK by Retro.

Retro i Nykøbing Sj. og Holbæk er ejet af Pernille Midtgaard Soltau. For 12 år siden åbnede hun dørene til salonen i Nykøbing, og for fire år siden overtog hun en frisørsalon i det centrale Holbæk. Selvom hun har haft salonen i Nykøbing længst, har den i Holbæk også en særlig plads i hendes hjerte, for det var i den, at hun stod i lære og blev udlært i 2004. Nu bliver begge saloner en del af nyt frisørkoncept, der hedder Park Styling. Konceptet er dansk og kombinerer høj faglighed med miljøhensyn og kollegialt sammenhold.

– For kunderne skal det være en speciel og spændende oplevelse at gå til frisør hos os, og det skal være lærerigt og udfordrende for mine piger at arbejde i Retro. Begge dele kan Park Styling opfylde samtidig med, at vi får en bæredygtig tilgang. Jeg vil gerne forny mig og være med til at sætte en høj standard inden for frisørfaget, og det føler jeg, at gør med dette partnerskab, siger Pernille Midtgaard Soltau, indehaver af PARK By Retro.

Foruden Pernille Midtgaard Soltau er der i hver salon tre assistenter og to elever. I forbindelse med at man bliver til Park By Retro, vil der fra mandag d. 6. maj og ugen ud være en række ekstraordinære tilbud i både Nykøbing (med tidsbestilling) og Holbæk (uden tidsbestilling).

Skriv et svar