29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Et gul kort, så blev Holbæk United tromlet ned, da holdet torsdag aften spillede ude mod Herfølge BK i Serie 1.

Efter en målløs første halvleg, lykkedes det et kvarter efter pausen for Herfølges Patrick Nygaard Hansen, at bringe hjemmeholdet foran 1-0 på et frispark. Brok fik dommeren til at sende Ersun Aslan ud i 10 minutter og det blev udnyttet til fulde af hjemmeholdet. Hurtigt fik Patrick Nygaard Hansen sin 2. scoring i kampen.

Herfølge havde fundet en rytme og i 66. minut udbyggede Dennis Schmidt føringen yderligere, da han sendte bolden i Uniteds mål til 3-0.

I sidste minut satte Herfølge punktum for kampen med en scoring af Morten Christensen. Dermed vandt Herfølge BK 4-0 og Holbæk United må notere sig endnu et nederlag – det 8 i 15 kampe.