Narkobilist kørte i stjålet bil

Foto: Rigspolitiet.

Det viste sig, at der var en grund til, at en 23-årig mand ikke umiddelbart standsede, da politiet ville lave en kontrol.

Lørdag aften kort før klokken 19 forsøgte en politipatrulje, at standse en VW Golf, for at lave en rutinemæssig kontrol, men bilens fører valgte at køre videre.

Efter kort tid fik politiet standset bilen på Ydervang i Holbæk, hvori der sad tre mænd fra Midtjylland.

Bilen blev ført af en 23-årig mand fra Ørsted på Norddjurs, der viste sig at være påvirket af kokain. Han havde desuden et kørselsforbud, som han havde fået i forbindelse med en hastighedssag.

Bilen de kørte i var meldt stjålet d. 11. december sidste fra en adresse i Greve, men var nu afmeldt og forsynet med andre nummerplader, som tilhørte en anden stjålet Golf. Denne Golf blev stjålet fra Slagelse Station d. 12. marts i år. Politiet anholdt og sigtede føreren for diverse færdselsovertrædelser samt for brugstyveri af Golfen.

De to passagerer på 30 og 31 år fra Randers blev ligeledes anholdt, mens politiet undersøgte sagen. De blev afhørt og løsladt uden at være blevet sigtet for noget.

Den 23-årige fik udtaget en blodprøve, og blev taget med til stationen til afhøring. Han blev senere løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet, der nu efterforsker sagen om de stjålne biler. Når sagen er færdig efterforsket, og resultatet af blodprøven kommer, vil den 23-årige blive indkaldt til retten så sagerne mod ham kan blive afgjort.

Skriv et svar