Han er Danmarks bedste: Teknisk Isolatør Ebrahim vinder DM i Skills

Ebrahim Ameri får overrakt beviset af statsminister Lars Løkke Rasmussen. Foto: SkillsDenmark/Per Daugaard.
Ebrahim Ameri får overrakt beviset af statsminister Lars Løkke Rasmussen. Foto: SkillsDenmark/Per Daugaard.
Efter tre hårde og nervepirrende konkurrencedage er danmarksmestrene fundet ved årets DM i Skills. Vinderne blev hyldet af et hujende publikum i Arena Næstved, mens statsminister Lars Løkke Rasmussen overrakte præmier og beviser.

Blandt vinderne ved DM i Skills var Ebrahim Amiri fra Holbæk, som vandt indenfor sit fag Teknisk Isolatør.

En teknisk isolatør isolerer for kulde, varme, lyd og vibrationer, og at isolere mange steder, f.eks. skibe og køleanlæg. Uddannelsen varer 4 år og 3 måneder og består af både skoleophold og praktik.

Ebrahim Amiri, der nu kan kalde sig Danmarksmester går på EUC Nordvestsjælland og er i lære hos Persolit Entreprenørfirma A/S.

Dygtige og dedikerede
Underdirektør i Dansk Byggeri, Louise Pihl, glæder sig over, at der med DM i Skills bliver skabt opmærksomhed omkring de mange erhvervsuddannelser, og hun håber, at konkurrencen kan vække interessen hos nogle af de mange besøgene. Hun har selv fulgt spændt med under konkurrencen i Arena Næstved.

– Jeg bliver hvert år imponeret over, hvor dygtige og dedikerede eleverne er. Det lover godt for fremtiden, hvor vi i høj grad får brug for flere kvalificerede, faglærte medarbejdere i bygge- og anlægsbranchen, siger Louise Pihl.

Ebrahim Ameri Foto: SkillsDenmark/Per Daugaard.
Ebrahim Ameri Foto: SkillsDenmark/Per Daugaard.

Skriv et svar