Bag bagkanten af 1. april: Kan et vandtårn bruges til opbevaring af biogas?

Kan sådan et tomt vandtårn ikke fyldes med oplagret biogas? Foto: TV-Sydsjælland.


1. April er (desværre) overstået og selvom vi selvfølgelig deltog i løjerne med vores lille artikel om den enige kommunalbestyrelse (det i sig selv var vist en aprilsnar-værdig), som havde fundet løsningen på placeringen af biogasanlæg, solceller, rensningsanlæg og vindmøller, så vil vi her gerne viderebringe aprilsnaren fra TV-Sydsjælland, som både rummer et stænk af alvor og sjov.

Udsendelsen starter med melodien “Der er en duft af jeg ved ikke hvad” og herefter interviewer en journalist fra TV-Sydsjælland en medarbejder fra Næstved Tekniske forvirring, undskyld forvaltning, om forvaltningens nye ide; at placere et biogasanlæg ved Næstveds vartegn, det smukke gamle vandtårn på Munkebakken fra 1938 og opsamle biogassen i vandtårnet, som ikke længere udfylder sin oprindelige funktion. Det lyder jo umiddelbart som en god idé eller…..? Se videoen herunder (og der skal da også lyde en opfordring til både Holbæk Kommunes kommunalbestyrelse og administration om at se med):

Skriv et svar