Forårskoncert på Holbæk & Omegns Musikskole

Simone Jeel (tv) optræder til HOM Forårskoncert både som solist og som hér med koret Rhytm´n´Soul. PRfoto: HOM

Søndag den 7. april er der Forårskoncert på Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup.

Koncerten byder på både kor, solister og en enkelt instrumental-duet.

Det er korleder og sang- og klaverlærer Lina Zinglersen, der underviser de fleste af dagens optrædende.

– HOM´s Spirekor med børn fra seks til ni år optrådte i november måned til Spil Dansk-koncerten på musikskolen, og selvom de var generte, fik de faktisk endnu mere blod på tanden, til at prøve at optræde igen, fortæller Lina Zinglersen.

Så HOM Spirekor står altså klar på scenen som nogle af de første, med sjove og underholdende sange, der nok skal få smilende frem hos publikum.

Sangelev Simone Jeel optræder også ved forårskoncerten, og hun plejer at tryllebinde publikum med sin udstråling og fine sangstemme.

– Toner fra Vivaldi kommer vi sørme også til at opleve i år, oplyser Lina Zinglersen. Det er HOM´s største kor Kor de´Light, som består af 33 sangere, der har indøvet Vivaldis ’Forår’ og den glæder vi os meget til at optræde med.

Violinlærer Liza Hansen spiller en klassisk Bach duet med bassisten Daniel Hass, så der er altså mange forskellige oplevelser i vente.

Det er HOM´s støtteforening Kultur- og Musikforeningen, der står bag forårskoncerten, som starter kl. 14.00. Entréen koster 25 kroner.

Skriv et svar