20. april 2024
Redaktionen har modtaget nede stående læserbrev:
Er Holbæk kommune et godt sted at arbejde? 
Jeg har inden for de sidst 14 dage talt med to nyansatte medarbejdere i Holbæk kommune. Eller rettere tilbagevendte medarbejdere i Holbæk kommune. 
Jeg synes tit man hører om hvor dårligt det er at være ansat i Holbæk kommune, så det spurgte jeg naturligvis ind til. 
Svaret fra dem begge var at de havde været ude og prøve den grønnere græsplæne andre steder og havde måttet konstatere at det var alligevel græsset i Holbæk kommune der var det grønnest. 
Som Kommunalbestyrelsesmedlem i Holbæk kommune, er det dejligt at høre at Holbæk kommune er en attraktiv arbejdsplads, som måske hvis man lytter til onde tunge er et skidt sted at være, men hvis man hører på dem der har været ude og se verden udefra, har set de mange gode ting der er ved at være ansat i Holbæk kommune. 
Tak til jer to og alle i andre medarbejdere der har tilvalgt at arbejde i Holbæk kommune…. Et godt sted at arbejde. 
Mvh Peter Nilsson 
KB medlem i Venstre i Holbæk kommune. 

1 thought on “Læserbrev: Er Holbæk Kommune et godt sted at arbejde?

  1. Det er belejligt at iscenesætte kritikere af Holbæk kommune som værende “onde tunger” og direkte stigmatiserende. At græsset er grønnere i Holbæk betyder vel ikke nødvendigvis at andre kommuner er dårligere end Holbæk kommune eller at forholdende er dårlige der end i Holbæk kommune hvor medarbejder der vil anvende deres grundlovssikrede ytringsfrihed forflyttes (Karen-sagen) og hvor forvaltningen gradbøjer de lovgivninger der er fastsat af Folketinget. Holbæk kommune er heldige med at det kommunale tilsyn under Ankestyrelsen er myndighedsvenlige når forvaltningen igen og igen tilsidesætter gældende love og regler.

    Politikere foregår – embedsmænd består. Hvis Holbæk kommune (forvaltningen og politisk niveau) vil hæve niveauet i Holbæk kommune kræver det handling og et holdningskifte der betyder at kritik er godt – for det giver mulighed for udvikling.

    Når det gælder fejlafgørelseprocenterne indenfor det sociale område og børnehandicap så ser det ikke godt ud for Holbæk kommune – og det gør det heller ikke når kommunale ledere vil tryne medarbejdere, eller direkte opfinder egne særlove j.f. “Flyt eller mist din boligstøtte” hvor personen der kom med den udmelding blev forfremmet til en ansættelse i STAR – Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering.

Comments are closed.